Hotel Rivulus

Organizari evenimente


Oaza Italiana

Restaurantul Oaza Italiana organizeaza intr-o atmosfera calda, eleganta si rafinata, cu o capacitate de 150 locuri :  nunti, botezuri, majorate, banchete,  aniversari,  petreceri private, petreceri de sfarsit de an corporate,  mese festive,  cocktail-uri.

OFERTA SPECIALA

  • NUNTI

-    meniu de la 95 lei/pers (include 4 feluri mancare, cafea si apa minerala)

-    camera cu PAT MATRIMONIAL pentru miri   GRATIS

-    camere pentru invitati – 50% reducere

  • BOTEZURI

-     meniu de la 80 lei/pers (include 3 feluri mancare, cafea si apa minerala)
-    camera pentru bebelus   GRATIS
-    camere pentru invitati – 50% reducere

Va punem la dispozitie servicii de : decoratiuni sala nunta, aranjamente florale nunta,  foto-video  nunta, sonorizare cu DJ, formatii muzica populara maramuresene.

Meniuri Evenimente
PROPUNERE MENIU BOTEZ

VARIANTA I
Gustare Rece:
Chiftelute din carne
Snitel parizian din file de porc
Branza burduf bilute
Felii din branza telemea
Rondele din carnat afumat de casa
Salata de sezon cu maioneza
Tartine cu salata de icre
Cruditati si paine

CIORBA A LA GREC DE PUI

FEL DE BAZA
Friptura de pui la tava
Cartofi la cuptor cu verdeata
Salata de varza cu marar verde

ESPRESSO ILLY CU LAPTE
APA MINERALA SI PLATA

Varianta II
GUSTARE RECE
Pandispan cu spanac umplut cu branza feta
Minifingers de pui cu susan
Bulete din branza telemea
Cosulet din rosie cu salata de vinete
Barcuta din ardei cu pasta de branzeturi
Ficatei de pui rulati in bacon
Muschi tocat a la Stefania
Champignon cu liptauer
Cruditati si paine

CIORBA TARANEASCA DE PERISOARE
sau
CIORBA TARANEASCA CU RASOL VITA

FEL DE BAZA
Friptura asortata(piept porc,ciocanele pui)
Cartofi aurii cu verdeata
Pilaf de orez oriental
Salata de sezon
ESPRESSO ILLY CU LAPTE
APA MINERALA SI PLATA

VARIANTA III

GUSTARE RECE
Muschi tocat a la Stefania
Snitel parizian din file de porc
Rulada feta cu seminte si spanac
Barcute din ardei cu pasta de branza
Rulou din sunca cu fructe confiate si gorgonzola
Pandispan cu branza,salam crud,chilly
Rosie cu pasta de vinete si maioneza
Involtini din file de pui
Cruditati si paine

GUSTARE CALDA
Piept de pui cu sos alb de ciuperci
Morcovi sote si pilaf de orez cu legume

CIORBA TARANEASCA CU RASOL VITA

FEL DE BAZA
Muschiulet de porc impletit -(cu kaizer si praz)
Cartofi la cuptor cu rosmarin
Salata asortata de cruditati

ESPRESSO ILLY CU LAPTE
APA MINERALA /PLATA

VARIANTA IV’
GUSTARE RECE
Chiftelute din carne
Snitel parizian din file de porc
Ficatei de pui rulati in bacon
Rulou din sunca si cascaval cu legume
Bulete din branza telemea
Ardei cu pasta de branza si marar
Salata de telina cu cartofi si maioneza
Rosie cu pasta de vinete si maioneza
Cruditati si paine

GUSTARE CALDA
Pulpa de pui dezosata cu legume
(dovlecel,vinete,ardei rosu)
CIORBA ARDELENEASCA DE PORC

FEL DE BAZA
Cotlet haiducesc
(servit cu pancetta,inele de ceapa)-gratinat
Cartofi aurii
Salata de varza cu marar verde

ESPRESSO ILLY CU LAPTE
APA MINERALA /PLATA’

PROPUNERE MENIU BUFET SUEDEZ

VARIANTA I

Minibruschete cu rosii si busuioc
Canapele cu salata de vinete
Corabioare cu pasta de branzeturi
Branzeturi mixte :cascaval feliat
telemea de vaca
Floricele din carnat cabanos
Rondele din salam uscat
Rondele din salam Victoria
Chiftelute din dovlecel cu marar
Cruditati +paine
Pulpe de pui superioare la tava
Cartofi piure
Salata de sezon
Desert
Apa minerala si plata

VARIANTA II
Muschiulet de porc umplut cu kaizer
Pasta de branzeturi pe ardei rosu
Minibruschete cu prosciutto si mozzarella
Pandispan umplut cu branza picanta
Rulou din sunca cu fructe confiate
Rulou cu somon fume si branza
Ciocanele de pui picante
Salata de vinete cu maioneza
Salata de paste cu ton si cruditati
Tortilla spaniola
Cruditati +paine
Friptura macelarului(din file de porc)
Piept de pui cu sos alb de ciuperci
Cartofi aurii
Morcovi sote
Rizi bizi
Desert
Apa minerala si plata
Racoritoare
Espresso cu lapte

VARIANTA III

Gujon din peste cu dovlecel
Tepuse cu branzeturi mixte
Frigarui cu fructe de mare
Cordon bleu rondele
Platou taranesc cu produse traditionale
Involtini pollo
Ciocanele de pui cu chilly
Champignon pane
Ficatei de pui rulati in bacon
Minibruschete cu hribi si mozzarella
Focaccia cu pancetta si mozzarella
Cruditati +paine
Pateuri cu branza
Apa minerala si plata

VARIANTA IV

Bruschete cu mozzarella si hribi
Minifingers din file de pui cu susan
Barcute din ardei cu pasta de branza
Insalata Caprese
Terina de pui
Focaccia rosmarino
Snitel umplut cu carnaciori oltenesti
Rulou din sunca si cascaval cu legume mozaic
Bruschete cu rosii si busuioc
Muschiulet de porc impanat cu bacon
Cruditati +paine
Rulou din piept de pui cu parmesan
Mix grill(medalioane din ceafa porc si pulpe de pui dezosate ,carnaciori oltenesti)
Cartofi aurii cu verdeata
Ciupercute sote cu patrunjel verde
Sote de morcovi cu usturoi
Piure de castane cu frisca
Papanasi din branza de vaci cu dulceata
Banane,struguri,kiwi,clementine
Apa minerala si plata
Racoritoare gama Coca Cola

PROPUNERE MENIU BUFET SUEDEZ(produse de post)

Bulete din cartofi
Chiftelute din soia
Dovlecel pane
Focaccia cu rosmarin
Champignon pane
Minibruschete cu rosii si busuioc
Salata de vinete cu rosie natur
Salata orientala de sezon
Salata de paste cu cruditati
Ciorba taraneasca de legume
sau
Crema de legume cu crutoane
Tocanita din soia cuburi cu garnitura
sau
Legume asortate la cuptor cu garnitura
sau
Sarmalute in foi de varza cu pasat si ciuperci
Salam de biscuiti si foietaje cu mere si scortisoare
Apa minerala si plata
Espresso

PROPUNERE MENIU POMANA SAU PARASTAS

VARIANTA I
GUSTARE RECE
Chiftelute din carne
Snitel parizian din file de porc
Branza telemea feliata
Pasta de branza pe castravete
Cabanos floricele
Masline ,rosii,ardei,paine
CIORBA DE LEGUME TARANEASCA
sau
CIORBA A LA GREC DE PASARE

FEL DE BAZA
Tocanita de porc cu cartofi piure si salata
sau
Friptura de porc la tava cu pilaf de orez
sau
Sarmale cu carne in foi de varza

VARIANTA II-de post

GUSTARE RECE
Salata orientala de sezon
SAU
Chiftelute din soia
Snitel din soia
Ciuperci la cuptor
Dovlecel pane
Bruscheta cu rosii si busuioc

CIORBA DE LEGUME TARANEASCA

FEL DE BAZA
Sarmalute in foi de varza cu pasat si ciuperci
sau
Tocanita din soia cuburi cu garniture

PROPUNERE MENIU NUNTA
Gustare rece
Champignon pane
Crochete din piept de pui
Chiftelute din carne
Rulou din sunca cu pasta de hrean
Rulou din sunca si cascaval cu legume mozaic
Rosie cu salata de vinete
Carnaciori oltenesti
Ardei gras umplut cu pasta de branza
Cruditati+paine

Gustare calda
Ficatei de pui la tigaie cu bulete din cascaval si castraveti murati
sau
Clatite cu carne si clatite cu ciuperci si sos

Ciorba a la grec de porc cu ardei iute

Fel de baza
Friptura asortata(ceafa porc dezosata si pulpa pui dezosata)
Cartofi aurii
Salata de varza cruda cu marar verde

Cafea Illy cu lapte si zahar

Apa minerala sau plata

PROPUNERE MENIU NUNTA
Gustare rece
Rulou din sunca si cascaval cu legume
Ardei gras umplut cu pasta de branza
Involtini din file de pui cu kaizer,dovlecel,ardei rosu
Snitel parizian din file de porc
Muschi tocat a la Stefania
Ficatei de pui rulati in bacon
Rulada feta cu spanac si seminte decojite
Conopida parisien
Cruditati+paine

Gustare calda
Carnaciori picanti cu varza calita

Ciorba taraneasca de legume cu carne de porc si ardei iute

Fel de baza
Mixt grill-cotlet de porc dezosat si piept de pui dezosat
Cartofi aurii si pilaf de orez oriental
Salata de varza cruda cu rosii

Traditional
Sarmalute din carne servite cu kaizer si carnat afumat

Cafea Illy cu lapte si zahar

Apa minerala sau plata

PROPUNERE MENIU NUNTA
Gustare rece
Rulou din sunca si cascaval cu legume
Frigarui cu branzeturi mixte
Muschiulet de porc umplut cu kaizer
Ardei gras umplut cu pasta de branza si marar
Rulada feta cu spanac si seminte decojite
Involtini din file de pui cu kaizer,dovlecel si ardei rosu
Medalion din file de porc cu mozaic
Rulada cu branza si salam picant
Cruditati+paine

Gustare calda
File de salau la cuptor
cu garnitura de morcovi sote si bulete din cartofi

Fel de baza I
Rulou din piept de pui cu sos de parmezan
Ciupercute champignon sote si pilaf de orez oriental

Fel de baza II
Cotlet de porc dezosat la gratar
Cartofi prajiti
Salata de varza cruda sau salata de muraturi

Cafea Illy cu lapte si zahar

Apa minerala sau plata

PROPUNERE MENIU NUNTA
Gustare rece
Champignon pane
Rulou din sunca cu pasta de hrean
Tartine cu somon fume
Branzeturi fine mixte
Minikiew din piept de pui cu pasta de branza
Rulou din sunca si cascaval cu legume
Medalion din file de porc cu mozaic
Involtini din file de pui cu kaizer,dovlecel si ardei rosu
Rosii umplute cu pasta de vinete
Cruditati+paine

Gustare calda
Rondele de somon la cuptor cu buchetier de legume

Fel de baza
Rulou din piept de pui cu sos de parmezan( servit cu garnitura din pilaf
de orez sarbesc si champignon sote)

Fel de baza
Cotlet haiducesc servit cu cartofi la cuptor cu rozmarin
Salata de varza cruda si rosii

Cafea Illy cu lapte si zahar

Apa minerala sau plata

PROPUNERE MENIU NUNTA

Gustare rece
Involtini din file de pui cu dovlecel,kaizer si ardei
Medalion din file de porc cu mozaic
Tepuse cu branzeturi asortate
Rondele din cordon bleu cu carnaciori
Minikiew din piept de pui cu pasta de branza topita
Rulou din sunca si cascaval cu legume
Rosii umplute cu pasta de vinete
Chiftelute din carne
Ardei gras cu pasta de branza si marar verde
Cruditati+paine

Gustare calda
Impletitura din muschiulet de porc servit cu legume la cuptor

Fel de baza
Friptura asortata la tava din ceafa de porc si antricot de vita servita cu
garnitura de cartofi la cuptor cu rozmarin
Salata asortata de cruditati

Traditional
Sarmalute din carne in varza dulce servite cu
carnat afumat si kaizer

Cafea Illy cu lapte si zahar

Apa minerala sau plata