Hotel Rivulus

Facilitati


Din păcate acest articol este disponibil doar în English.


Servicii

Servicii
  • Hotelul asigura toate facilităţile moderne necesare turismului de afaceri, având 60 de camere: 36 camere duble, 18 camere cu pat matrimonial, 6 camere cu un pat, totalizând astfel 114 locuri.
  • Toate camerele sunt cu balcon, dispun de aer conditionat, minibar, telefon, internet wireless, tv  şi baie proprie (cabină de duş şi toaletă). Accesul în camere se face pe bază de cartele magnetice. Accesul pe etaje se face cu liftul.
  • Servicii gratuite :  wi – fi, rezervări la cerere la companii de transport aerian şi de cale ferată, apeluri de trezire prin telefon, parcare , rezervari la alte restaurante si la alte hoteluri, informatii despre atractiile locale.
  • Servicii contra – cost : spălătorie şi călcătorie; convorbiri interne si internationale; servicii de copiere, fax;  rent-a-car.

Restaurant

Restaurant

Restaurantul  va sta la dispozitie de la ora 10 pâna la 23, cu un bogat sortiment de specialitati culinare românesti.

Diversitatea meniurilor si servirea ireprosabila contribuie la confortul si relaxarea oaspetilor nostri. Puteti gusta din delicioasele preparate cu specific local românesc si international.

Organizam mese festive, nunti, botezuri, banchete si alte manifestari, restaurantul având o capacitate de 150 de locuri.

Cafe – bar

Cafe – bar

Barul  sta  la dispozitia clientilor nostri intre orele: 7 AM – 11 PM, cu variate sortimente de inghetata, o gama larga de bauturi alcoolice si non-alcoolice, cafele  si ceaiuri.

Terasa

Cu o capacitate de 30 de locuri,  suntem locul potrivit pentru servirea meselor intr-o ambianta placuta si relaxanta . Oferim o  gama variata ce cuprinde meniuri specifice romanesti,  precum si produse de  gelaterie pentru toate gusturile.

Deschis intre orele 10 – 23.

Sala Conferinte + Sala sedinte

Sala Conferinte + Sala sedinte

Este echipată cu suportul logistic necesar pentru organizarea oricărui tip de eveniment (videoproiector, ecran proiectie, flipchart, instalatie de sonorizare) beneficiază şi de un minibar propriu, astfel există şi posibilitatea asigurarii unui coffee-break sau chiar al unui cockteil. Capacitatea sălii este de 50 de persoane, însă la nevoie capacitatea acesteia poate fi extinsă la 70 de persoane.